nový, neotřelý, jiný, světácký, nekonvenční, Svěží Gin

Tušíte, co držím v ruce?
Obvykle produkujeme láhve vycházející z léty ověřených postupů, receptur a zákonů. Zároveň ale tyhle konvence rádi bouráme a hledáme nové cesty. A proto vznikl Svěží.
Jde si svou cestou, nepodléhá trendům. Děláme ho tak, jak nás baví, jak nám chutná. Bude mít roční šarže, nejspíš. Limitka to ale není – kolik budete chtít, tolik bude. Další rok si pak vymyslíme novou svěží recepturu.
Jak zhmotnit pojem "svěží" ? Při hledání odpovědi na tuto otázku vznikl nápad vytvořit Projekt svěží, který bude podporovat neotřelé tvůrce, umělce, vědce, sportovce a další v tom, aby se svým svěžím přístupem ve své věci prorazili. Jak to dopadlo vidíte sami...
Tak si nechte chutnat. S úctou Robert
Co je Projekt svěží?
Každý rok vybereme dva tahouny z řad tvůrců, umělců, sportovců, vědců, aktivistů a dalších, které finančně, materiálně a mediálně podpoříme v jejich snažení prorazit svojí novou, neotřelou svěží cestou. A my vám pak prostřednictvím tvorby, aktivity a příběhů těchto individualit budeme zhmotňovat hodnoty Svěžího Ginu.
*Nejedná se o komereční podporu z prodeje, to by nás nebavilo, nýbrž o podporu přímo z naší kasy. Hned.
Gin jsme postavili na rebarboře...
Samotný Svěží Gin si jako hlavní stopu ve svém chuťovém charakteru nese Rebarboru. To je v podstatě řepík zeleniny zvané elegantním českým názvem Řeveň kadeřavá. Co tato zelenina ztrácí na vizuální kráse (vypadá jako veliký lopuch), to dohání na své nezaměnitelné nakyslé chuti. A právě díky tomu, se tahle trochu neprávem opomíjená zelenina stala hlavním parťákem dominantního jalovce v našem Svěžím Ginu.
Svěží gin
- Svěží chuť jalovce podpořená čerstvou rebarborou, grapefruitem a bazalkou
- alkohol 43 %,
A postupně jsme narazili na tyto osobnosti
A hned nám bylo jasné, že to jsou ti, které hledáme které chceme podpořit a kteří pro nás zhmotňují celý Svěží Gin.